Partytenten

Iedereen geeft wel eens een feest. Bij u thuis, met familie of met de buurt. Voor deze gelegenheden komt een partytent uitstekend van pas. Op de eerste plaats houdt een partytent u droog, een paraplu voor iedereen. Daarbij geeft een partytent een gezellige sfeer en bent u verzekerd van een geslaagd feest! Om uw feestje compleet te maken, kunt u bij ons ook de overige benodigde accessoires huren. Alles in n hand.

Over een dagje eerder ophalen of later terugbrengen doen wij niet moeilijk!

COMBI AANBIEDING BIJ HUUR VAN TENT:

* 2 x statafel wit + 20 meter feestverlichting de luxe voor  27,50
* 4 x statafel wit + 20 meter feestverlichting de luxe voor  40,00

Partytent 3 x 3 m 65,- per weekend

Partytent 3 x 3 m  65,- per weekend Partytent 3 x 3 m  65,- per weekend

Partytent 3 x 6 m 80 per weekend

Partytent 3 x 6 m  80 per weekend Partytent 3 x 6 m  80 per weekend

Combi aanbieding statafel wit + luxe verlichting

Combi aanbieding statafel wit + luxe verlichting Combi aanbieding statafel wit + luxe verlichting

Onze partytenten zijn gemaakt van dik kunststof doek en hebben een stevig buizenframe waardoor ze stevig staan. Alleen bij harde wind is het nodig de partytenten te verankeren. Alle partytenten hebben geen hinderlijke palen in het midden.

Met onze eigen gemaakte opzethandleiding inclusief fotos kunt u zelf met minimaal 2 tot 3 personen (afhankelijk van de grootte van de partytent) de partytent stap voor stap opzetten.

De partytenten worden verhuurd op basis van zelf ophalen, opbouwen en terugbrengen. Wij rekenen niet de huur per dag, maar de huur voor n feest. Het ophalen en retour brengen staan hier dus buiten. Dagje eerder ophalen of dagje later terugbrengen? In overleg, zonder extra kosten, kunnen hierover passende afspraken gemaakt worden.

Mocht het vervoer van de partytent en eventuele accessoires voor u problemen opleveren, dan kunt u tegen een gereduceerd tarief een aanhangwagen bij ons huren.

Vuistregels voor het vaststellen van de grootte van de tent:
- Zitplaats 1 m2 per persoon
- Staanplaats 0,5 m2 per persoon

Naar boven